27 november 2010

Väike novembriõhtune koosjoonistamine

Drawing together on snowy Friday night...

Lumisel ja pimedal novembriõhtul viskas seltskond Joonistajad koos blogiga seotud inimesi hetkeks muud tegemised nurka, istus Kalamajas maha ja joonistas veidi. Saatjaks vahelduva intensiivsusega jutuvada ning Elina kook ja kaeraküpsised. Inimesi oli kokku kohal kuus, neist üks tegi fotokaga hämaraid klõpse, teine tegeles oma kolmandal elukuul vaikse maailmaavastamisega, ülejäänud neli - Elina, Anni, Meelis ja Joonas - jäid ka pildile.



Proovisime väljakäidud teemadel midagi 5 + 5 minutiga paberile saada, viis siis joonistamiseks ja viis vaikseks viimistlemiseks. Tundus päris hea meetod, igatahes kõigil meil tekkis paberile mitu pilti ja tarvitatud teemasid on kindel plaan peagi pildiblogis ära kasutada.

Loodetavasti teine kordki!

4 kommentaari:

Elina ütles ...

Anni on tõelises loomepalavikus:D
Kord kuus peaks sellise suurema seltskonna joonistamiseks ikka kokku ajama küll. Äkki teha joonistajate blogisse sellest ka väike nupuke? Vbl näeme nii isegi mellaki elusast peast kunagi ära...

Ivar ütles ...

Ma võin teha joonistajatesse sellekohase nupu küll.

Mul poleks korra kuus seesuguse joonistamise vastu midagi, päris mõnus oleks. Ideaalis võiks isegi ajaliselt varem alustada kui kell kuus. See aga ilmselt tähendaks enamuse inimeste jaoks võimaliku toimumisajana vaid laupäeva või pühapäeva...

Mattias Mälk ütles ...

Miki Hiire pinal andis uue teema, nagu näha. Kui järgmisel korral mina ja mu pinal oleme kohal, siis joonistame kõik teismelisi mutantninjakilpkonni!

Ivar ütles ...

Seal piltidel on, väike vihje, jah, järgmise teema kohta. Lihtsalt osalejatel on pildid peaaegu olemas, hea lihtne teema saab seega olema... :)

Võin siinkohal öelda, et ka ülejärgmine teema on eilsest õhtust peale juba peas olemas. :) Niipalju vihjeks, et see on põhiline, kuigi tegelikult midagi muud.