06 mai 2009

Ilsa - Pants

Niisiis, püksid. Kuna mind painas, et referentsiks leitud fotodelt sain mõnusad nööbidetailid kalifeepükste säärtele, siis võtsin ja muutsin ka püksisääred fotodele sarnasemaks kotitama. Mignola ei ole ju koomiksis minu teada Ilsa pükstele üldse detaile lisanud, need kipuvad alati varjus ja siluetina olema. Seega loodan, et järjekordne väike improvisatsioon ei riku tervikut. Eriti, kuna see kõik põhineb päris univormipükstel.

Hea on tegelikult, et seejuures jäi siluett mitmes vaates "rikkumata" ja reie eesotsas olev jõnks pääseb endiselt mõjule. Üldiselt olen pükstega rahul, eriti tagantvaade on nüüd oluliselt coolim.

Jändasin veidi ka kätega. Juba mõne aja eest murdunud kindasõrm lihtsalt ei tahtnud liimides lõplikult paika jääda. Püüdsin siis teha uue, traatkarkassile, see aga ei tahtnud õnnestuda, ei savist ega milliputist. Siis võtsin murdunud originaalsõrme, surusin sellesse traadi ja liimisin-paikasin ta külge tagasi. Loodetavasti on ta nüüd tugevam ja elab ka vormitegemise üle.

Üldiselt olen selle kujuga lõpusirgel. Midagi ei jää üle, tuleb taas näo kallale asuda ja parem pool - silm ja kulm - ning mingitpidi veider suu korda korrigeerida... Ja siis jääbki ainult mõned pisivead parandada ja ongi valmis.


Changed the pants to look more like the real historical reference piece of clothing, the same I used for buttons and details below the knees. I like the new look, behind view is much cooler now. I'm also glad that this new look didn't spoil the profile silhouette, where there's those specific "angles" on front of the thighs, just like on Mignola's drawings.

I also restored the broken finger. Now there's wire inside, so i hope it will survive the moulding.

Now the right side of the face - a new eye and eyebrow, also need to fix the mouth, there's something wrong with it...

Kommentaare ei ole: