22 veebruar 2009

Uued Hellboy prindid

USA-s on lähenemas kaks koomiksimessi. Tegelikult muidugi läheneb neid mitmeid, aga kaks on eriti huvitavad - neil tuleb nimelt levisse uut eksklusiivset Hellboy kraami!

27. veebruarist 1. märtsini toimub San Franciscos WonderCon, üks kahest messist, millele Mike Mignola juba mitmendat aastat järjest spetsiaalse ca A5 formaadis nummerdatud ja autogrammiga miniprindi teeb. (Olen neist siin kusagil ka varem kirjutatud.) Minu isikliku arvamuse kohaselt on seekordne (kuues) ehk isegi kogu seeria ilusaim. Hind $5, tiraaži ei tea, aga tavaliselt on see väiksem kui San Diego printidel. Kergelt cropitult näeb see välja siuke:

Teine koomiksiettevõtmine, kus Mignola sel kevadel osaleb, on Emerald City ComiCon '09, asukohaga Seattles, toimumisajaga 4.-5. aprill. Sealsel prindil on kohalik tuntud maamärk, Fremont Troll. Prindi suurusest pole täpsemalt kuulda, aga see on kindla peale eelmainitust suurem. Tiraaž on kõigest 250, hind $25, loomulikult on paber signeeritud ja nummerdatud.

Seattle'is ilmub veel mingi teinegi spetsprint, mille andmeid ja autorit pole avaldatud [lisandus - tegu on Tim Sale'i prindiga] ning väike 48-leheküljene kõvas köites artbook "Monsters & Dames". Tolle tiraaž on 850, müügitulud lähevad kohalikule lastehaiglale. Osalevad näiteks sellised nimed kui Frank Cho (kaas), Bruce Timm ja Ben Templesmith.



Eks näeb, kas midagi ka siiamaile jõuab...

Kommentaare ei ole: