09 august 2011

My mini sketchbook

Here's my 8-page mini sketchbook I made from some of the drawing blog pictures. Just to have something on paper. I printed, folded and cut 5, and then, the day after, another five. That should be more than enough. So, 10 signed and numbered little books!...

Kuna ilmselt satun lähiajal rahvusvahelisse joonistavate inimeste seltskonda, siis oleks ju hea tõestada, et ka ise läbi häda veidi midagi paberile panna oskan... Tegingi siis ühe pdf-faili ja käisin printisin sellest välja 10 kahepoolset 150 g/m2 A4 lehte, igal neli värvilist pilti. Kodus voltisin, mõõtsin, torkisin, klammerdasin ja lõikasin neist kokku viis 8-leheküljelist ruudukujulist raamatukest.

Tegelikult kukkusid nad päris ilusad välja... Päev hiljem tegin teise tiiru paljunduses, tellisin juurde 2x5 samasugust lehte ja monteerisin kokku veel viis raamatut, et oleks, mida tuttavatele eputamiseks jagada. 10 on ilmselt täiesti piisav arv, kes-se tühja ikka tahab. Ja kui tõesti juhtub, et vaja juurde teha, ehk selleks ajaks on ka juba uusi pilte võtta.

2 kommentaari:

mikk ütles ...

Tundub väga mõnus. Lehekõlgi võiks isegi rohkem olla :D

Sellist asja oleks väga hea ka nö visiitkaardina võõrastele jagada.

Ivar ütles ...

Nojah, just. Seepärast ongi hea kui pilte on pigem vähe kui palju, samas oli ka hea lihtne teha sellist kaks-lehte-kokku-klammerdada-stiilis asja. Kui nähtamatuks muutunud draakoni triibutus välja arvata, siis olen tulemusega üsna rahul.