26 august 2011

Jälle koosjoonistamine

Kuigi suve lõpp paistab ja inimestel on aina enam kiirus taga - kes tööl, kes kolinud välismaale õppima, kes rabeleb siinsamas oma koolitöödega - tegime ikkagi ühe väikese õhtuse koosjoonistamise.

Seekordne uustulnuk ja aukülaline oli koomiksitegija Meelis Kupits, praegune lennundusproff, kes üheksakümnendate alguses "Meie Meeles" (veneaegse pioneerilehe "Säde" järeltulija) ja mujal ilmunud mitmete koomiksisarjade autor. Mina neist SuperJuliuse lugudest eriti midagi ei tea, aga tollased teismelised fännasid neid ilmselt kõvasti - olen kohanud mitmeid inimesi, kes neid lehtedest välja lõikasid. 25. augustil osales siis klassik meie joonistusõhtul. Ülaloleval pildil ongi tema, näpus Joonase lapsepõlvekodust pärit vihik kleebitud koomiksisarjaga.

A muidu sõime kooke, vatrasime juttu ja joonistasine niisama. Siin valmib Elina Kohvipausi-pilt JK-le. Pildi servas paistab minu kehvapoolne katse ühte šokolaadipildi kavandit kontuurida...

Joonas joonistas mingeid tegelasvisandeid, ilmselt palgatöö tarbeks... Õues, kusjuures, ei olnud üldse nii pime kui pildilt paistab.

Meelis joonistas mingit rongi, ka blogiteemana...

Sildrete järelkasv tegutses niisama kääride ja pliiatsitega.

Proovisime ka sketchbooke käest kätte andes üksteise pilte arendades JK maskoti-teemat aretada. Nalja sai, aga ega vist maskotti veel ei saanud.

3 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Whoa. Mu lemmik on see kustukumm-ninja pliiats-nunchakudega. :D

Gerda Märtens ütles ...

Nii tore..koosjoonistamine :) Teeks kohe filiaali Maceratasse... aga pean enne sinna jõudma :D Tervitused!

Ivar ütles ...

Jee! Su blog on päris hea, vaata ette, pärast teeb mõni Petrone sellest veel raamatu! :)

Kahe tunni pärast üles ja Helsinki festivalile!