30 detsember 2008

Daily Deviation

Mul, nagu paljudel teistel visuaal-loomingulistel inimestel on oma pisike DeviantART lehekülg, kuhu aeg-ajalt mõne uue pildi lisan. Tõele au andes ei uuenda ega külasta ma seda just väga regulaarselt... Seetõttu oli üllatav kui jõulu ajal avastasin, et ootamatult on mu piltide (millest enamus kujufotod) kommentaaride hulk märkimisväärselt kasvanud. Sama ka favoriitidesse lisamistega ja üldse vaatajanumbritega - kõik olid suuremad. Kommentaaride seas oli ka õnnesoove DD puhul. Mis "DD"? Midagi ei saa aru. Peale mõningast uurimist selgus, et tegu nähtusega "Daily Deviation". FAQ-st:

The Daily Deviation is a daily feature chosen from the galleries here on deviantART.

A small assortment of submissions are chosen each day by a select group of staff/volunteer members who wish to showcase an image which they found impressive or otherwise interesting enough to deserve being brought to the attention of the community-at-large.

Ehk - igal päeval on kõigi piltide meeletust massist (ma ei teagi, palju neid seal kokku olla võib... miljoneid) valitud paarkümmend tükki esile- ja väljatõstmiseks. Minu Libahundike oli 15. detsembril nende sekka sattunud. Sellest esmapilgul seletamatu aktiivus ja huvi... :)

Igatahes tore! Peaks ehk DeviantARTi postitamisega aktiivsemaltki tegelema. Aga selleks peaks olema, mida postitada...

I have a DeviantART page, but I'm not too active there. So, when on Christmas days I discovered that all the counters suddenly show much bigger numbers and that there are many more comments on my images, at first I didn't understand why or how. Turned out, one of my Werewolf images was selected as "Daily Deviation" on Dec 15 2008. As one of them. Cool!

http://today.deviantart.com/dds/?day=2008-12-15

Kommentaare ei ole: