02 august 2011

Facebook went away

Viimase ööpäeva jooksul ei ole mul õnnestunud oma Facebooki kontot külastada. Öösel "kadus pilt" ja nii see jäigi, erandiks tunnike lõuna paiku, kus äkitselt oli kõik jälle olemas, lasin pilgu üle ja nägin, et tuttavatel sellist probleemi ei paistnud olevat. Ja siis oli sisu jälle tõkke taga. Ehk olen sattunud sellisesse demograafilisse segmenti, kelle account on just nüüd mingil põhjusel suurpuhastusel...

Igatahes on Facebook pea märkamatult kogu Interneti kasutamiskogemuse oma kasuks ära muutnud. Mitte ainult tuttavad ei teavita seal, mis mõttes ja teoksil, kõiksugu infosaidid, kirjastused, kunstnikud ja muusikud annavad just seal teada, mis uut. Tulemuseks vähemalt minu puhul on see, et portaalide külastamine on väga tugevalt kukkunud - mida ikka uurida kui kõik sealsed uudispealkirjad jooksevad nagunii ühte kohta kokku. Kui midagi huvitavat silma jääb, eks siis suundun saidile lugema.

Viimane ööpäev ongi üle tüki aja olnud kuidagi kummaliselt vanamoodne, vähemalt, mis surfamisse puutub... Eks siis näeb, kauaks.

PS: No ei läinudki kaua peale selle posti valmimist kui FB oli - krõpsti! - tagasi.

Kommentaare ei ole: