04 november 2008

Autoremondi-ingel

Lõpetasin eelmisel nädalal ühe kujukese, mis mult telliti ja mis pidi algselt rippuma paaril trükirekaamfotol maskotina autopeegli küljes. Ehk siis selline väike odava Hiina lelu stiilis poolreligioosne vidin. Sellest ka kuju ja eriti veel värvi tiba robustne olemus, loomulikult oleks võinud asja ka kordades keerukamalt viimistleda... Aga jäi nii.

Seda enam, et üsna lõpusirgel tõmmati kogu ideel nii-öelda "stepsel seinast" ja kogu asi jäi ära. Siiski, sain üle tüki aja väikese kogemuse ajaplaneeringu, omaenese kiiruse ja kõige muu säärase suhtes. Kulub ehk ära. Lõpptulemus ju siiski päris lõbus, sihuke Village People'i või George Michael'i tüüpi vunts, suur tööriist pihus...

Small cheap-toy-like statuette I sculpted in October. It was supposed to be used in print advertising, as hanging from a car mirror on some photos. But then... someone high up got cold feet and the whole campaign got terminated pretty much on the last moment. It's pretty obvious, why... But it was fun and I'm sure I learned something.

Kommentaare ei ole: