Tõin maalt tohutu koguse rabarberit, kuus ja pool kilo, kui üsna täpne olla. Osa võtsin külla minnes kaasa, ise aga tegin esimese asjana ühe padusuvise mõnusa rabarberikoogi.
Peal tavaline munad-suhkur-jahu biskviittaigen, vahel rabarberid ja all vanast veneaegsest kokaraamatust pärit liivataigen - 1 muna, 100 g suhkrut, koore riivimise asemel paar tilka prantsuse sidruniessentsi, 200 g võid ja otsa 250 g jahu.
Arvestades, et Virumaal oli suvel 2011 tohutult sääski, paljud neist oma missioonil edukad, ja et ma lõikasin rabarberipõõsast rappides endle üsna vastikult sõrme, oli täiesti õiglane, et kook tuli hea!
Review: Boox Note Air4 C e-Ink tablet (2024)
2 päeva tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar