15 detsember 2010

Detsembrikuine koosjoonistamine

Drawing together on snowy Sunday...

Saime 12. detsembril, mis pühapäev, "Joonistajad koos" blogi rahvaga jälle Kalamajas kokku, et juttu puhuda ja tiba üheskoos joonistada. Kuigi Meelis ei saanud lõpuks ikkagi meiega ühineda, oli kohal rohkem inimesi kui kunagi varem - tervelt seitse. Kuue inimese sünniaastad olid seejuures varasemad kui 2010 ja nemad - Elina, Joonas, Anni, Gerda, Mattias ja Ivar - kokkusaamist laua ja paberi taga nautisidki. Sõime piparkooke ja muidu kooki, jõime teed, kohvi ja glögi ning saime vatramise kõrval ka pisut mahti joonistada.

Proovisime taas 5+5 minutiga kiireid ühise teemaga pildikesi paberile panna. Kui aga aus olla, siis seekord üsna rahulikult ega püüdnudki rangelt kellast kinni pidada. Siiski sai igaüks mitu pilti paberile, nii et ka joonistamise osas võib õhtu õnnestunuks lugeda.

Igatahes on senised koosjoonistamised olnud ühed üsna hubased ettevõtmised, loodetavasti toimub neid edaspidigi. Praegu sai järgmiseks kuupäevaks sihikule võetud 2. jaanuar, eks näeb, kas sellest midagi ka välja peaks tulema või on aastavahetus oma atraktsioonide ja kohustustega veel liialt lähedane.

Kommentaare ei ole: