Kodused vastalakuklid! Retsept põhineb The Guardiani ginger beer scones'i retseptil. Kuna sedasorti scone-saiu söödavat nii vahukoore kui moosiga, siis tundus hea idee paari nädala eest proovitud retsepti vastlakukliteks kohandada. Domineerivate ingveritükkide asemel on ananassi ja papaiatükid ja maitseks lihtsalt veidi riivitud ingverit. Nämm!!!
Today was here in Estonia the national folklore holiday called "vastlad", where the main atractions are sliding with sledge, pea soup and "vastlakuklid - buns with whipped cream. We made a little modifications to the usual "plain" sort of buns, using the recipe from The Guardian. Instead of chopped ginger we used pine apple and papaya bits.
16 veebruar 2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
2 kommentaari:
me tegime täna vastlakukleid. te olete seal ikka ingverihullud:D Meil oli kukli sees seekord põnev ploomimoos(äkki lükkab see paremini seda saia seedekulglas easi:D).
Ei ole me mingid ingverihullud ja polnud seekord seda ingverit seal suurt midagi. Lihtsalt retsept on hea. Aga seda peab küll ütlema, et ananassi- ja papaiatükid teevad rosinatele saias pika puuga ära! Vähemalt esimesel katsel...
Postita kommentaar