22 september 2012

Noor pensionär - WIP 2


Nii, "Noore pensionäri" filmikoomiks on peaaegu valmis! Nüüd katsetan värve, kui ei õnnestu, siis jääb mustvalge, mis poleks ka tegelikult eriline õnnetus - film ju ka mustvalge. Siiani igatahes tundub, et polegi kõige hullem.

Üks võimalikke värvilahendusi oleks olnud kasutada iga tegelase taustaks oma värvi, see aga kiskus vägisi liialt kirjuks. Ka on kohati mitmed sama tegelasega ruudud kobaras koos, mis ei tekita just ilusamaid mustreid. Siis aga proovisin maleruudulikku kahe-värvi-skeemi ja tundub, et just nii võikski jääda - lisaks must, üks hall tegelastes ja valge asemel kerge kollakas toon. Pole ju paha, näeb välja nagu mingi veneaegne seinaleht.

Lõpuks lisasin ruudustikule veel vanalt illustratsioonilt võetud ja tsükliliseks töödeldud retroliku rastri. Saigi valmis!

Muuseas, DVD tiitritest selliseid tsitaate valides, mis oleksid nii üldtuntud kui samas aitaksid ka filmi loo võimalikult arusaadavalt lahti rääkida, avastasin ühe naljaka asjaolu. Nimelt on peategelane Marikal päris tõsine sado-maso fetiš. Kui ei usu, siis lugege üle tema jutumullid, päris lõbus! :)

5 kommentaari:

Elina ütles ...

Väga hea! Üks parimaid neist filmiasjadest.

Ivar ütles ...

Aitähh muidugi, aga kus sinu enda koomiksid on?!? ;)

Muidu - kas su võrukeelset koomiksialbumit kusagil meedias ka promoti? Pole juhtunud märkama.

opstops ütles ...

Väga muhe!

Ivar ütles ...

Kui seda koomiksit uurida, siis leiab igasugu huvitavaid detaile. Näiteks tööbüroomuti väga kahemõtteline hobusemehe-nali...
:)
Või kui võtta kõik viis Marika ruutu, siis jääb mulje, et tibil on tõsine S/M fetiš...
:)

Ivar ütles ...

Kirjutasin juurde paar lõiku ja lisasin koomiksi rastriga lõppvariandi.