23 detsember 2011

Tr!ckster Hellboy print

Juulikuu keskel toimub USA-s San Diego linnas ingliskeelse maailma suurim koomiksfestival SDCC ehk San Diego Comic-Con. "Tänu" Hollywoodi ja mängudemaailma huvile on üritus muutunud nii massiivseks, et see on hakanud juba algset osalejaskonda, ehk siis koomiksitegijaid ja illustraatoreid häirima.

Sel aastal korraldaski grupp kunstnikke sealsamas kõrval alternativse ürituse Tr!ckster, mis suunatud just loomingulisele tegevusele ja kunstnike ning fännide otsesuhtlusele. Tundub, et asi läks väga hästi korda ja ilmselt jätkatakse järgmiselgi aastal.

Üks sealseid eksklusiivseid väljaandeid lisaks reale raamatutele oli ka järjekordne Mike Mignola print. Seekord oli prindiga kaasas ka "autentsustõend", mis vaat et veel uhkemgi. Printe tehti 150, pooled neist läksid hiljem müüki Mignola koduleheküljel. Prindi signeeris lisaks ka kolorist Dave Stewart, kes vist sertifikaadi ka kujundas.

Tänu Joshuale, kes üritust külastas, sain selle prindi endale minagi, ilma, et oleks pidanud netipoes õigeid sekundeid varitsema või hiljem Ebays seiklema. Eriti hämmastav on see, et minu eksemplar kannab numbrit #3/150!

Kommentaare ei ole: