28 märts 2013

Käisin ja vaatasin The Croodsi


Käisin kinos ja vaatasin ära DreamWorksi uue ürginimesemultika "The Croods". See polegi niiväga lihtne, sest originaalse heliga linastub ta vist üldse ainult kaks korda. Kõik muud seansid on dubleeritud eesti ja vene keelde. Kuna aga juba sõnadest "see" ja "need" kubisev treiler ajab võrdlemisi närvi, siis on selle vaatamine vä-lis-ta-tud.

Eelmine, 2012. aasta oli animatsiooni osas üsna eriline - tuli välja hulk väga häid filme ja juba aasta alguses oli selge, mis tulemas ja mida oodata tasub. 2013-s on selles suhtes hoopis teistsugune - linastub küll hulk järjelugusid või spin-offe, aga tegelikult ei tea ma lambist öelda mitte ühtegi pikka animafilmi, mis mulle võiks huvi pakkuda või mida oskaksin oodata. The Croods oligi ainuke. Päris hea film oli tegelikult, visuaalselt huvitav ja tempokas ning kohati piisavalt napaka huumoriga.

Üks selle filmi kahest lavastajast on endine Disney tegija ja hilisem "How To Train Your Dragon" režissöör Chris Sanders. Film oli ka ettekäändeks, et otsida välja tema sketchbookid, mis mul olemas ja teha neist ühispilt.

Kommentaare ei ole: