14 märts 2012

Allveelaevapilt

There was a band in mid-nineties here in Estonia (and is probably today) which played songs from the beat music era of the sixties. Lead singers were 3 beloved artists who started their careers back then. This image here was made just because there was a "Submarine"-theme in our drawing blog.


Ansambliga Kollane Allveelaev G mul isiklikud kokkupuuted puuduvad, olen vaid nende esinemist kunagi telest näinud. Üheksakümnendad olid eesti kerges muusikas tegelikult ju üks üsna õudne aeg ja see supergrupp ei erinenud teistest - andsid samasuguseid kassetmaki saatel suud maigutavaid "kontserte", nagu kogu muu toonane päkapikudisko. Õnneks tehti mujal maailmas just samal ajal maailma parimat muusikat, seetõttu oli tegelikult üsna savi, mis Eestis toimus.

Aga kui Elina Joonistajate blogi jaoks allveelaevateema välja pakkus, siis meenus üsna kohe legendaarne Biitlite multikas. Proovisin siis meie kolm tenorit mingiteks äratuntavateks ja animeeritavateks tegelaskujudeks keerata ja endale vähemalt tundub, et isegi õnnestus.

Kommentaare ei ole: