01 veebruar 2012

Hellboy The Corpse bust - 17

7 kommentaari:

Heiki ütles ...

Vinge! Sult koopiat ei ole võimalik saada?

Elina ütles ...

Ma arvan, et ikka on, kui ilusti paluda. 1 cm hind on mäletamist mööda 75 eurot?

Ivar ütles ...

Ohohh, mingid kommentaarid on tekkinud...

Elina hinnajutt on muidugi kahtlane, üks asi on kui tellid skulptorilt originaali, teine asi on resinist garage kit-koopia. Ma arvan, et kui see kuju oleks valmis, siis oleks seesuguse neljast osast koosneva koopia hind gk-ringkondades vast kusagil 100 dollarist veidi ülespoole, aga ma ei ole mitu aastat tegelikult enam kittide hindu uurinud ega tea, mida inflatsioon ja masu on teinud.

Aga selline robustne hinnamudel 1:8-1:6 kuju originaalidele kehtis küll, kus sai välja arvutada üsna ilusa suhte pikkus- ja hinnaühikute vahel. See võis tõepoolest olla 1cm = 100$ Eestis muidugi pole sel kõigel mingit tähtsust ja üldse sõltuvad hinnad alati autorist ja sellest, mis asjast kommertsiaalses mõttes edasi saab.

A mis muidu sellesse kujusse puutub, siis Hellboy on küll juba aastast 2010 valmis, aga Corpse vol 2 (kuigi tal on nüüdseks selg ja enam-vähem ka roided ja eilsest võtab ka vasak käsi kuju) ei saa veel niipea valmis. Ja kui saab, siis vaevalt, et ma viitsin kohe vorme teha ja üleüldse on kogu paljundamine üks õudne peavalu.

Muidugi, kui ei paljunda, siis ei saa ka ise kunagi värvilist koopiat...

Ivar ütles ...

PS: Tegelikult huvitaks mind hoopis see kui ma leiaks Eestis mingit 3D-skulptuuri alast tööd, kõige parema meelega müttaks hetkel hoopis ZBrushis ringi.

Heiki ütles ...

Tänan vastamast, sain targemaks! Ma jah tahtnuks garage-kit võtmes/värvimiseks :) Olen blogi ammu lugenud ning Hellboy skulptuurist teadlik, kuid hetkel tuli selline spontaanne mõte.

Heiki ütles ...

3D-skulptuuri alast tööd = otsid tasustatud tööd või tahad midagi Hellboy võtmes teha?

Ivar ütles ...

Ah, eks ma olen neid Hellboysid juba piisavalt teinud ka. Kuigi, endiselt on väike lootus, et EHK tuleb Abe Sapieni kuju lõpuks ka tõepoolest Mignola piltide moodi välja... Üldiselt on väga raske jääda ülilakooniliseks ja üldistavaks - nii kui natukenegi anatoomiasse süveneda, kisub asi liiga detailirohkeks.

Aga üldiselt, jah, mõtlesin seda, et hea meelega teeks midagi, mis motiveeriks juurde õppima ja mille eest saaks ka raha.