02 mai 2010

HQ - 6

Vaatasin paari päeva eest oma poolikuna tolmuvat Harley Quinni kuju. Jah, eks ta ole, Bruce Timmi pilt on cool küll, aga tegelikult ei toimi see poos kolmemõõtmelisena päris nii nagu vaja. Juba revolver peaks olema suunatud rohkem üles, rääkimata siis veel pildi veidrast puusajoonest või mitmeti mõistetavast jalgade asendist.

Ühesõnaga - võtsin oma minidrelli ja lõikasin jalad kolmest kohast läbi, et poosi paremaks korrigeerida. Ühtlasi sain korda ka lõikamise algseks põhjuseks oleva probleemi - kuju aluseks peaks tegelikult saama mängukaardid ja jalad lihtsalt ei mahuks hästi neile ära. Nüüd on toetuspunktide vahe 8 cm, 2 vähem kui enne ja asi peaks olema korras. Vaja lihtsalt veidi Aves'iga möksida ja puuduv ära lappida...

Harley's pose on original Bruce Timm artwork wasn't working in 3D as well as I was hoping. So, with a fresh view to it, I cut through the legs in 3 places and changed the pose to my own liking. Looks better now. Also, now it fits to the playing card I hope to use as a base.

Kommentaare ei ole: