18 november 2009

USA - 9. päev - New York


Nice fleece, hat from the bookshop, deluxe double CD with acoustic version from the band I don't know and James Jean designed candy

4 kommentaari:

Mathieu Reynès ütles ...

You're lucky man ! It seems to be a great travel.
Enjoy !

Ivar ütles ...

Thanks! Actually, we're starting the way back today, in a couple of hours. "Thanks" to Finnair pilote strike we'll go with Lufthansa, will start earlier than planned, and will be back home later. So, lot's of time in airports ahead... Nice!

Elina ütles ...

ohoo, must fliis!
einoh,ivar, sa hakkad ikka oma stiilis revolutsiooni tegema:D müts on nunnu! oot, kas te seda james jeani kommi sööte ka või säilitab see igaveseks oma süütuse nagu joonase nõukaaegne välismaakommikogu?

Ivar ütles ...

Ma tundsin tegelikult meeletuid süümekaid, et ma ainult ühe eksemplari ostsin... :-) Tegelikult oli neid isegi kolm erinevat JJ kujunduses karpi müügil, teine oli maoga ja kolmas haldjaga.

Plekkkarp, saadanas, on ju kiletatud, see aga hoiab kriimustused eemal. Seega - pole küll lähiajal plaanis avada. Kui just masu ja nälg seda tegema ei peaks ajama... :)

www.hintmint.com

Vau, neid on isegi viis erinevat!

Müts ja kott, oleks sa näinud veel seda poodi - Strand, üks šefimaid raamatupoode, mida külastanud olen. Me ostsime Mariga mõlemad (eri päevadel, kusjuures) endale selle poe õlakotid... :-)

Tegelt on fliis tumesinine, jätab seejuures mulje, et seljas on üksteise otsas kolm erinevat riideeset. Must vestitaoline vooder käib ära ka.. :)
A must pole midagi erakordset, kunagi olid musta Levise teksatagi ajad. Ja praegu on musta talvejope periood. :)

Ohh seda rõivajuttu, isiklik rekord ilmselt.