02 juuli 2010

Mike Mignola sketchbook 2010

New Mike Mignola sketchbook - From The Vault 3 - is out! This time the place to get it are not only conventions or Ebay, Mignolas are selling them directly on their new web home - The Art of Mike Mignola. The same with several older sketchbooks - go there instead of Ebay and save some money!

Täna jõudis postkasti nädala eest posti pistetud tuliuus Mike Mignola selleaastane sketchbook - From The Vault 3. Seekord ei teinud raamat oma debüüti mitte tavapärasel SDCC-l vaid paari kuu eest avatud koduleheküljel www.artofmikemignola.com. Sealtsamast leiab ka uudiseid ja iga kuu esimesel päeval tõelistele fännidele ostmiseks ka originaaljooniseid. Kuigi hind on krõbe, lähevad needki nagu soojad saiad.

Raamatus on kahele eelkäijale sarnaselt varasemad tööd, suurt midagi spetsiaalset pole selle tarvis lisaks joonistatud. Siin on valik koomiksikaasi ja mõned hõredama sisuga raamatuillustratsioonid ning paar teiste autorite tegelaskuju. Huvitav lisandus on veel ilmumata Otsakeeratava Pea kogumiku kaanepilt, nagu ka kunagine üliku-kleidis naislibahunt taustal kiiskavate kolpadega. See on ka ilmselt kogumiku vanim pilt. Siin on mustvalgel moel ka mitu limiteeritud prindiks vormistatud pilti, paar neist mul endalgi olemas ja siinsamas kajastatud.

Kuigi tahaks juba hulgaliselt uuematki kraami näha, ajab seegi raamat oma ülesande ära. Kaugel see Mignola enda joonistatud uus Hellboy lugugi enam on.

Sandman

Kommentaare ei ole: