09 veebruar 2014

Books from Paris

Books and tools I got from my trip to Paris and Angoulême:


Talvise Pariisireisi raamatusaak kujunes siis selliseks, nagu ülal näha. Siin on üks koomiksiajakiri, paar raamatut, mis ilmselget pärit Pulp's Art poe järelejäänud varudest (üks neist signeeritud), Charles Berberiani illustratsioonidega Lonely Planeti Pariisi-raamat, üks pariisiteemaline lastekas, ingliskeelne koomiks, mille autor oli Angoulêmes kohal;
Suur mustvalge Hellboy spetseditsioon, väga šeff retrolik Spirou-raamat, millest ilmselt tehtud kordustrükk ja Yves Chalandi vana loo uus väljalase;
Pop-up kolliraamat, mis tegelikult jäi Pariisi ja sai uue omaniku, mõnus ja suur laste koomiksiõpik, Shane Glines'i Louise Brooksist inspireeritud sketchbook ja ammu out-of-print animafilmi Robots artbook.



Siin on siis kõik seekordsed signeeringud, osa pärit festivalilt, osa Pariisist. Stanslasi ex libris ootas mind suvel ostetud raamatu tõttu Super Heros poes, Disney tippanimaatori loomaraamat pärineb Pulp'ist, Claire Wendlingu pildi ja pisi-prindiga šokolaad ja kõik ülejäänud raamatud Angoulêmest.


Ostsin ka veidi tööriistu - milliput on brittide eposavi, millest olen teinud kujude purunemist kartvamaid detaile, siis on siin veel paar animatsiooni-pliiatsit, tušš, kaks sulepead, üks kirjutamiseks ja teine visanditeks ja mõned pintslid, üks neist päris kallis Raphaëli tippmudel 8404-2 ja teine kolmene käsitööpintslite komplekt. Et siis selline saak seekord.

Kommentaare ei ole: