26 aprill 2011

Call it a Day

There's a new comic book anthology out here, published by Finnish Institute in Estonia - "Call It A Day". Inside it comics stories from the Estonian, Finnish, Latvian and Hungarian authors. 128 pages, 31 writers-artists.

Eestis tegutseva Soome Instituudi väljaandel on ilmunud seesugune raamat - nimeks "Call it a Day", sisuks soome, eesti, ungari ja läti autorite ööpäevateemalised koomiksid. Osa neist oli mõni aeg tagasi Solarises ka näitusena väljas, sama näitus rändab veel tänagi mujal maailmas ringi. (Ungari koomiksifestivalil oli see üleval, soomlaste osa oli väljas ka Moskva koomiksifestivalil KomMissija.)

Formaat on suurem kui varasematel kodumaistel kogumikel, sisu samuti selgem ja arusaadavam kui tavaliselt oma naba uurival eesti autorikoomiksil. Mitu eesti lugu on ikka päris head! Lehekülgede allservas on tõlked inglise keelde, lõpus ülevaated kõigi nelja maa koomikselust ja -autoritest. Sobib seega ka võõramaalastele näidata!

2 kommentaari:

Miklós Felvidéki ütles ...

You got an awesome blog there, nice sculptures! Actually I was just flippin through your blog and noticed the Call it a day anthology, I'm in that :D

Keep up the blogging, I love the Corpse Hellboy sculpt you did, very faithful. I've been wanting to do a sculpted version of my own characters for quite a time.

Ivar ütles ...

Hi! I really should try to draw something to the next collection Estonians are taking part of...

Hellboy Corpse statue - at the moment it's on hold, as I'm not that good in anatomy. But I'm working on the second version, it will be better than the first one.